Logo.fi

Verkkosivun ehdot

Tervetuloa verkkosivuillemme, jotka tarjoavat tietoa ja resursseja työelämän parantamiseen ja työnhakuun. Käymällä ja käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt seuraavat ehdot.

Henkinen omaisuus

Tämän verkkosivuston sisältö, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tekstiin, grafiikkaan, kuviin ja tavaramerkkeihin, on Inmalti Oy omaisuutta, ja sitä suojaavat tekijänoikeudet ja immateriaalioikeudet. Et saa käyttää mitään tämän verkkosivuston sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Inmalti Oy nimenomaista kirjallista lupaa.

Vastuuvapauslauseke

Tämän verkkosivuston tiedot tarjotaan sellaisenaan ilman minkäänlaisia takuita. Inmalti Oy ei anna minkäänlaisia, nimenomaisia tai epäsuoria vakuutuksia tai takuita tämän verkkosivuston toiminnasta tai tämän sivuston sisältämistä tiedoista, sisällöstä, materiaaleista tai tuotteista.

Vastuun rajoittaminen

Inmalti Oy ei ole vastuussa mistään tämän verkkosivuston käytöstä aiheutuvista vahingoista, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, suorat, epäsuorat, satunnaiset, rangaistusluonteiset ja välilliset vahingot.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomenn lakeja noudattaen, ja kaikki näistä ehdoista johtuvat tai niihin liittyvät riidat kuuluvat Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

Muutokset näihin ehtoihin

Inmalti Oy pidättää oikeuden päivittää tai muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Jos jatkat tämän verkkosivuston käyttöä muutosten julkaisemisen jälkeen, hyväksyt muutokset.

Näiden ehtojen hyväksyminen

Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja käyttämällä sitä vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt nämä ehdot ja suostut noudattamaan niitä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

;

©Copyright 2022

www.haviseva.fi